Mitjançant 135 projectors Epson, el Museu d’art contemporani de Finlàndia ofereix una espectacular experiència artística que t’envolta.

Mitjançant 135 projectors Epson, el Museu d’art contemporani de Finlàndia ofereix una espectacular experiència artística que t’envolta.

El nou museu d’art contemporani Amox Rex d’Helsinki ofereix una experiència artística del col·lectiu d’art japonès TeamLab, a través de la qual els visitants es veuen literalment embolicats per l’art que s’emet a través de projectors amb una alta emissió de llum.

Kai Kartio, director del museu Amos Rex explica: “L’exposició de TeamLab suposa un repte excepcional des del punt de vista tècnic. Els projectors làser Epson 3LCD són els més adequats per a aquest desafiament gràcies a la seva lluminositat, contrast i reproducció del color”.

Descrit com un lloc de trobada per l’art i la cultura urbana, el museu Amos Rex està dissenyat per crear instal·lacions flexibles que s’adaptin a les necessitats de l’art contemporani, en constant canvi. Per tant, la lluminositat i el color excel·lents dels projectors làser 3LCD juntament amb la flexibilitat per a la instal·lació en 360º fan d’Epson, el fabricant de projectors número u del món, l’opció ideal perquè aquesta experiència cobri vida.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *