Epson acapara més de la meitat del parc d’impressores per a oficina i empresa amb tecnologia inkjet.

Epson acapara més de la meitat del parc d’impressores per a oficina i empresa amb tecnologia inkjet.

L’aposta per l’eficàcia amb l’obtenció tres vegades més ràpid de les primeres còpies , així com pel respecte mediambiental amb models molt més sostenibles, han aconseguit que Epson hagi incrementat un 56% la seva quota de mercat.

La tradicional visió que tenien moltes empreses sobre les impressores amb tecnologia làser com les més eficaces, està donant un canvi vertiginós a la llum de les anàlisis que diverses institucions han realitzat en els últims anys. No és d’estranyar si tenim en compte que, segons aquests estudis, el consum energètic d’una impressora Epson inkjet és un 95% menor que el dels models làser. És a dir que només consumeix el 5% del que ho fan les seves competidores. A més provoquen un 95% menys d’emissions de CO2.

Aquests arguments són els que han permès a Epson augmentar espectacularment la seva porció del mercat, fins a aconseguir, per exemple, el 29% del total d’impressores d’Europa occidental. I el futur es presenta tant o més optimista, ja que gairebé la meitat (44%) de les empreses europees han confirmat que estan prioritzant ser més respectuoses amb el medi ambient.

Comparteix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *